İlçe Protokolü Emniyet Müdürlüğü'nün İftarında Buluştu

25.05.2019 - Cumartesi 18:19

Bir işletmede düzenlenen iftar programına Kaymakam Enger Hakan Zengince, Darende Adliyesi hakimleri Hakan ERDEM ve Selin TABURDAĞITAN, Cumhuriyet Savcısı Cahit ŞAR, Darende Belediyesi Başkanı İsa ÖZKAN, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk KALE ve emniyet mensupları katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Kaymakam Zengince "İlçemizde güzel eserler ve hoş bir seda bırakarak bu makamlardan ayrılmak hepimizin öncelikli görevi. Bizler vatandaşlarımızın hizmetinde aldığımız bu görevleri devletimizin zimmetlediği bu görevleri vazife süremiz içerisinde ve yaşantımız boyunca şerefi ve layıkıyla yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Başta emniyet mensupları ve aziz milletimize hizmeti geçen kamu görevlilerimizin vazifelerini doğru bir şekilde yapmalarını canı gönülden diliyor, hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Darende İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa DENİZHAN ise "Ramazan ayının bu güzel akşamında Emniyet Müdürlüğü olarak siz değerli çalışma arkadaşlarımızla beraber iftar yemeğinde bulunmak bizleri mutlu etmiştir. Hepinizin Ramazan ayını kutlar görevlerinizde başarılar dilerim." açıklamalarında bulundu. 

Fotoğraf: Haberler.com