Kullanım Şartları

  1. TANIMLAR

    a) Tohma Medya Yayıncılık ve İletişim Hizmetleri (Darende Gazetesi diye anılacaktır.)
    b) Sunulan hizmeti alan, kendi isteği ile darendegazetesi.com adresini web tarayıcısında açan ziyaretçiler (Ziyaretçi) diye anılacaktır.

  2.  KULLANIM ŞARTLARI

2.1) Hukuki Konular ve Düzeltme Talepleri

Darende Gazetesi darendegazetesi.com alan adıyla dünyanın her yerinden erişilebilen yayın organıdır. Yayınlarını evrensel hukuk kuralları ve basın etiği çerçevesinde yapan Darende Gazetesi'nin ürettiği içeriklerle alakalı düzeltme talepleri sayfanın en üst kısmında bulunan İletişim menüsünden yapılmalıdır. Başvurular en geç 48 saat içerisinde sonuçlandırılır ve muhatabına elektronik posta yoluyla iletilir. 

 

2.2) Reklamlar ve Çerezler

Ziyaretçilerimizi daha iyi analiz etmek adına Google Analitik servisi kullanılmakta olup, küresel bir şirketo lan Google ziyaretçi profil ive kullanım alışkanlıklarını saptamak adına ziyaretçilerin cihazlarına çerez konumlandırabilmektedir.

 

2.3) Darende Gazetesi Alternatif Erişim Yolları ve Harici Linkler

Darende Gazetesi, ziyaretçilerinin talebi doğrultusunda yerel mahkemelerin erişim engeli, sansür vb. uygulamalarından etkilenilmemesi adına yedek (geçici) alan adlarını devreye sokabilir. Bu alan adları verileri direkt olarak darendegazetesi.com sunucusundan çekeceği için işbu sözleşmede yer alan tüm hükümler orada da geçerlidir.

 

Darende Gazetesi'ndeki harici linkler ayrı bir sayfada açılır ve harici linklerin içeriğiyle ilgili hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

 

Darende Gazetesi'ne (darendegazetesi.com ve diğer ilave alan adları üzerinden) erişim sağlayan her kullanıcı işbu kuralları kabul etmiş sayılır.  Darende Gazetes işbu sözleşmeyi istediği zaman değiştirme/güncelleme hakkını saklı tutar.