Prof. Dr. Bahadır ERDEM Darende'yi Ziyaret Etti

12.07.2021 - Pazartesi 11:23

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır ERDEM, Darende Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, çiftçinin ve üreticilerin sorunlarını dinledi.  

Ziyaret için memnuniyetlerini dile getiren Darende ziraat odası başkanı Orhan Karaca; "Öncelikle Darendeli olan Genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem'e görevinde başarılar diliyor ve memleketine hoş geldin diyorum. Darende çiftçisi zor durumda binlerce ailenin geçim kaynağı olan kayısı yaşanan don olayından dolayı yüksek kesimler ve Tohma vadisinde üreticiler mağdur. Bunları kendi alanımda yüksek sesle söylüyorum. Bunları söylerken çiftçilerin vebali benim için birinci önceliktir. Çiftçilerimiz olmasa bizlerde olmayız. Hayvancılık yapan vatandaşlarımız yem fiyatlarının yüksek olmasından dolayı zor durumdalar. Bölgemizde hayvancılık bitme noktasında Darende çiftçisi yarınlara umutla bakamıyor" dedi.

İYİ Parti genel başkan yardımcısı Bahadır ERDEM de "İlçe başkanımız Ahmet Çakır'la ilçedeki odalarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret, özlemini duyduğum ilçemdeyim. Burada olmak ayrıca mutluluk veriyor.  sizin aracılığınızla çiftçi kardeşlerime selamlarımı söylüyorum." dedi.

Kaynak: Onay OZAN - Güneş TV