Büyük Birlik Partisi'nin Seçim Sonuçlarına İtirazı Reddedildi

07.04.2019 - Pazar 22:28

Kıran kırana ve bir o kadar da gergin bir yerel seçim süreci geçiren Darende'de Cumhur İttifakı adayı İsa ÖZKAN'ın 311 oy farkla önde tamamladığı belediye başkanlığı seçimlerinde Büyük Birlik Partisi sonuçlarına itiraz etti. İlçe seçim kurulu ve il seçim kurulu, Büyük Birlik Partisi'nin oyların yeniden sayım talebini reddetti. Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit DEMİR ise sosyal ağ hesabından paylaştığı açıklamada Yüksek Seçim Kurulu'na başvuracaklarını açıkladı.

Öte yandan oy çalınma iddiasıyla adı dillendiren bir din görevlisi kişisel sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada oy torbasını kendi imkanlarıyla adliyeye getirirken torbanın zorla elinden alındığını ve polislerin de buna şahit olduğunu ifade etti.

Din görevlisi B.S sosyal ağ hesabından şu mesajı paylaştı.

Değerli arkadaşlar seçim akşamı tatsız bir olay oldu seçim torbasını arabadan alırken bağcığını sıklaştırdım teslim etmeye çıkacaktım gençler torbayı elimden kaptılar kaçtılar polis tekrar aldı ve kurula teslim etti.yapılan incelemede çok şükür tutanak oy pusulaları ve işlemlerin eksiksiz ve doğru olduğu tarafıma bildirildi.Benim hiç kimseye yanlış yapılmasına göz yummayacağımı tanıyan herkes bilir.Hamit Demir beyde işlemlerin düzgün ve doğru yapıldığını görmüşler ve halka söylemişler kendilerine teşekkür ediyorum.sizlerden istirhamım iftira ve dedikodulara itibar etmemenizi diliyor saygılar sunuyorum.

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.