Şok Eden İddia! Çarşı İsmi Değişecek Mi?

30.04.2015 - Perşembe 20:04

Tarihinin en enteresan yerel seçimini geride bırakan Darende, belediye hizmetinde ki dış odakların tesiriyle her geçen gün daha da geriye gidiyor.

Hulusi Efendi Vakfı‘nın hizmet! anlayışını genişleterek perde arkasından aday yaptırdığı Süleyman ESER idaresindeki Darende Belediyesi’nin gündeminde Darende halkının menfaatine dair bir şey gözlemlemek zor. Yeni bir şeyler yapmak şöyle bir yana dursun var olanların da tahrip edildiği Darende’de şok bir iddia gündemde.

Çarşının ismi değişecek mi?

“Vakıf olmasa Darende’de çivi çakan yok” gibi kuru bir propagandaya dayanak inşa etmek adına ilgili/ilgisiz pek çok yapıya “Hulusi Efendi” ibaresini eklemeyi marifet sayan vakıf lobisi, belediye eski başkanı İsa ÖZKAN döneminde yeniden dizayn edilen şehir merkezine “Hacı Hasan AKYOL” isminin verilmesine içten içe büyük bir garez besliyor.  Vakıf lobisinin tabiri caizse “çiftliğe” çevirdiği Darende Belediyesi’nin gizli ajandasında bir kılıf bularak çarşı ismini “Hulusi Efendi” olarak değiştirme projesinin de yer aldığı iddia ediliyor.

Darende Gazetesi

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.