Hamidettin'in Hedefinde Şimdi de Darendespor var!

17.05.2016 - Salı 21:23

Özgür medyayı susturmak adına yoğun bir gayret gösteren Hamidettin ATEŞ ve Hulusi Efendi Vakfı bu defa da Darendespor üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışıyor.

Amatör liglerle ilgili bilgi kıtlığını gidermek ve Darende'nin köklü değerlerinden biri olan Darendespor'a desteğini alenileştirmek adına Darendespor'da Verimsiz Sezon haberini yayınlayan Darende Gazetesi'ne, Darendespor kulübü başkanı Fatih KUMTEPE Hulusi Efendi Vakfı'nın yayın organı Darende Haber'e verdiği demeçte haddi aşan çirkin sözler sarf etti. 

Darende'nin ilk ve tek 'bağımsız' yayın organı olan Darende Gazetesi'ne çirkin ithamlarda bulunan Kumtepe, tutarsız açıklamalarıyla haberi okumaya dahi gerek duymadan 'birilerinin' direktifiyle Darendespor'u algı operasyonuna alet ettiğini gözler önüne serdi.

Fatih KUMTEPE Darendespor Kulübü Başkanı

Fatih KUMTEPE
Darendespor Kulübü Başkanı

 

O HABERDE NE VARDI?

Darendespor'un sezon boyunca oynadığı karşılaşmaların skorlarıyla beraber verildiği tabloyla beraber, iyi dilek ve temennilerin yer aldığı haberin özünü "Darendespor'a sahip çıkmak" oluşturuyordu. 

BAŞKAN YA ÖZÜR DİLESİN YA DA İSTİFA ETSİN!

Arzu edilene ulaşılamayan bir sezon sonrası "Darendespor'u nasıl bir adım daha ileri götürürüz?" muhasebesini yapmak yerine köklü bir kurumu illegal fiilleriyle gündemden düşmeyen bir Vakfın, algı operasyonu vasıtasına dönüştüren Fatih KUMTEPE'ye büyük tepki gösterilirken; "Temsil ettiği bir kurumu, kişisel şehvetleri uğruna bir başka kurumun arka bahçesi yapmak, bir idareciye asla yakışmaz. Darendespor başkanlığı siyaset yapma, birilerine yaranma yeri değildir. Daha dikkatli olsun, bu şerefli vazifeyi taşıyamıyorsa da istifa etsin." yorumlarında bulunuldu.

Darende Gazetesi yönetimi ise Darendespor'a olan gönül bağının süreceğini ifade ederek, Kumtepe başkanı özür dilemeye davet etti.

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.