Arabuluculuk Kamu Spotunda Darendeli Hemşehrimiz Rol Aldı

19.06.2018 - Salı 15:48

Darende'nin en genç sinema sanatçılarından Serhat ÖNAL, memleketine olan sevgisini sanatına yansıtmak adına yoğun çaba gösteren isimler arasında yer alıyor. Darende'de çekilen ilk sinema filmlerinden olan KENGER filminde başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Serhat ÖNAL, Somuncubaba Aşkın Sırrı filminin de perde arkasındaki gönüllü emektarlarındandı. Öyle ki filmin Darende'de çekilmesi için yönetmeni ikna dahi etmiş ama hizmet aşığı(!) Hulusi Efendi Vakfı engelini geçememişti.

Başarılı hemşehrimiz sanatını her yönüyle hizmete dönüştürmekten geri durmuyor. Maharetini ve usta oyunculuğunu kullanan Önal'ın, Arabuculuk sistemi ile ilgili hazırladığı kısa film Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından beğenilerek kamu spotu olarak yayınlandı.

Uyuşmazlıkların daha kısa sürede sulhe kavuşturulmasını amaçlayan arabuluculuk sistemine müracaat etmenin bedelsiz olduğuna ve mutabık kalınmasa dahi yargı yolunu kullanma hakkının devam edeceğinin vurgulandığı kamu spotu izleyenlerden tam not aldı.

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.