Hamidettin Ismarladı, Bakanlar Kurulu Onayladı!

24.12.2015 - Perşembe 00:25

Paranın, malın, mülkün şehvetine kendini iyice kaptıran Hamidettin ATEŞ ve Hulusi Efendi Vakfı Zaviye Mahallesi'ni resmen işgali için düğmeye bastı.

 

Bakanlar Kurulu, Hamidettin ATEŞ'in siparişi üzerine hazırlanan "Zaviye Mahallesi Riski Alan Dosyasını" geçtiğimiz ay onayladı. Böylece Hamidettin'in hanesi hariç(!) Köprügözüne kadar olan tüm doğu cephesi riskli alan bahanesiyle Hulusi Efendi Vakfı'nın rantına açılacak.  

Vakfın kuklası haline gelen Darende Belediyesi mahalle halkını tacize başlarken, bu tür konuları ele alan TEK yayın kuruluşu olan Darende Gazetesi, ilçemiz Sulh Ceza mahkemesinin vakıf ricasıyla aldığı skandal kararlar neticesi iki kez erişime engellendi. darendegazetesi.com'un kapanmasıyla 15 Aralık 2015'te darendehaberleri.com üzerinden yayına devam gazetemiz ayın 17'sinde tekrar kapatıldı.

Vatandaşı aylarca adliye koridorlarından süründüren mahkemelerimizin işi sadece habercilik yapmak olan gazetemiz için 48 saatte rica minnet üzerine karar alması ise durumun vehametini ortaya koyuyor.

Mahalle sakinlerinin oldukça tepki gösterdiği söylenen "Riskli Alan Rantı" ile gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bakanlar Kurulundan Geçen O Karar!

hamidettin-ismarladi-bakanlar-kurulu-onayladi

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.