Hulusi Efendi Vakfı Yetkilisinden Medyaya ve Darendelilere Hakaret!

27.02.2016 - Cumartesi 14:01

İslâmın engin hoşgörüsünü benimseyememiş, menfaatlerine aykırı bir durum olduğunda nefret kusan Hulusi Efendi Vakfı'nın hedefinde yine Darendeli vatandaşlar ve özgür medya var.

 

Ateş ailesinden biri 'ilahi dokunulmazlık' atfettikleri Hamidettin ATEŞ ve Hulusi Efendi Vakfı için sosyal medyada "Kahhar Duası"na çıktı! Nefret söyleminin aleni bir şekilde dillendirildiği, İslamın özüyle bağdaşmayan tavırların sergilendiği mesajlaşmalarda Hulusi Efendi Vakfı ve Hamidettin ATEŞ'e bağlılık duymamayı 'Ebu Cehil' ile aynı safta olmakla kafirlikle nitelendiriliyor olması da durumun vahametini ortaya koyar nitelikte.

 

HULUSİ EFENDİ VAKFI'NIN BİRİMLERDEN SORUMLU GENEL MÜDÜRÜNDEN İNCİLER!

 

Kahhar Duasına iştirak eden bir diğer isim de  "Abi iti puştu kahretmeye başlarsa kimse kalmaz galiba etrafta" diyerek üstü kapalı tüm Darendelilere hakaret eden birimlerden sorumlu Genel Müdür Ziya TOKSÖZLÜ! Geçtiğimiz günlerde gazetemizi okuyanlara da insanlıkla bağdaşmayan tehditler savurmasıyla gündeme gelen Toksözlü'nün akıllara ziyan bu sözünü Kahhar Duasını paylaşan kişinin "En başta beni kahretsin" diyerek düzeltmeye çalışması da gözlerden kaçmıyor.

Yazışmanın adresi (Silinebilir!)

İslâmi anlayışı referans alarak hizmet(!) ettiğini iddia eden bir vakfın yönetim katındaki insanların İslâmın özüyle bağdaşmayan nefret söylemleri sarf etmesi Hulusi Efendi Vakfı ile ilgili eleştirilerin ne denli doğru olduğunu kanıtlarken, Darende Gazetesi'ne yorum yapan vatandaşlar bu çirkin olaydan ötürü vakfın tüm Darendelilerden özür dilemesi gerektiğini ifade etti.

 

 

YORUM YAZ

Yorum Yazabilmek İçin Lütfen Giriş Yapın.